ЛОКАЦИЯ АРХИТЕКТУРА СТРОИТЕЛСТВО ОБЩИ ЧАСТИ УДОБСТВА City of fountains Facebook page

 

City of Fountains е разположен в един от най-привлекателните райони на София – Младост 4. Изграждането и разширяването на Бизнес парк – София и високата концентрация на супер- и хипермаркети оформят квартала като един от най-диманично развиващите се бизнес центрове в столицата. В съседство е и най-големият кино- и развлекателен комплекс в София – „Арена”. Заради близотта си със Студентски град, районът е предпочитан от много млади хора.


Развита транспортна инфраструктура

Районът е с добра транспортна инфраструктура. На по-малко от 150 метра се намира спирка на автобуси 76, 213 и 214 и маршрутно такси No 6. Метростанция „Бизнес парк София” е на по-малко от 5 минути пеша, което с пускането на отсечката в близкото бъдеще прави възможно достигането до абсолютния център за по-малко от 15 минути.


Близост до природата

Комплексът City of Fountains се намира в подножието на Витоша и само на 10 минути от ски лифта в кв. Симеоново. Наблизо е планирано и изграждането на нова въжена линия за пистите, както и зона за буферно паркиране.

Модерен квартал

Районът се очертава като зона с ново строителство и новоизграждащи се в съседство жилищни комплекси, които се строят според нови стандарти за качество. С изградените и планирани търговски и бизнес обекти, кварталът има всички основания да претендира за алтернативен център на столицата с всички необходими удобства и същевременно избягвайки част от преблемите на центъра като пренаселеност и тежък трафик.


В съседство на комплекса:

• Хипермаркети Метро, Билла, Лидл, ХИТ, ТехноПолис, Комо и др.

• Бизнес парк – София

• Кино Арена

• Метростанция „Бизнес парк – София”


Copyright (c) 2007-2013 Karrat Group EOOD | Web by zon-studio.com