ЛОКАЦИЯ АРХИТЕКТУРА СТРОИТЕЛСТВО ОБЩИ ЧАСТИ УДОБСТВА City of fountains Facebook page

 

Отлагайки решението си за покупка, много хора изплащат чужди жилища, като продължават да живеят под наем. Ако желаете имот на по-добро място, с повече удобства и повече помещения, не правете компромис. Не отлагайте мечтите си за по-късно!

Ние знаем, че Вие прекарвате по-голяма част от времето си във Вашия дом и не правим компромиси с разпределението на апартаментите. Не правете и Вие компромиси!

В апартаментите на City of Fountains няма скосявания, преходни или маломерни помещения. Всеки от тях е проектиран с мисъл за удобството и функционалността, която търси купувачът.

За разлика от повечето новопостроени сгради, районът, в който се намира City of Fountains, не е строителна площадка, тъй като нови разрешителни за строеж не се издават от 2007 г. Това е атестат за спокойствие и край на разбитите от строителни машини улици.

City of Fountains е разположен в един от най-привлекателните райони на София – Младост 4 и се намира в непосредствена близост до основни пътни артерии - бул. „Александър Малинов”, Околовръстен път и международни пътища (Е79 и Е871).

Изграждането и разширяването на Бизнес парк – София и високата концентрация на супер- и хипермаркети оформят квартала като един от най-диманично развиващите се бизнес центрове в столицата. В съседство е и най-големият кино и развлекателен комплекс в София – „Арена”. Заради близостта си със Студентски град, районът е предпочитан от много млади хора.

Районът е с добра транспортна инфраструктура. На по-малко от 150 метра се намира спирка на автобуси 76, 213 и 214 и маршрутно такси No 6. Метростанция „Бизнес парк София” е на по-малко от 5 минути пеша, което с пускането на отсечката в близкото бъдеще прави възможно достигането до центъра на столицата за по-малко от 15 минути.

Друго предимство е, че комплексът City of Fountains се намира в подножието на Витоша и само на 10 минути от ски лифта в кв. Симеоново. Наблизо е планирано и изграждането на нова въжена линия за пистите, както и зона за буферно паркиране.

В съседство на комплекса:

• Хипермаркети Икеа, Метро, Билла, Лидл, ХИТ, Технополис, Комо и др.

• Бизнес парк – София

• Кино Арена

• Метростанция „Бизнес парк – София”

В комплекса City of Fountains, жителите получават многобройни удобства, правейки живота им по-лесен и практичен.

Комплексът осигурява спокойна атмосфера с обширните си зелени площи, фонтани и детски площадки. На разположение на живущите скоро ще бъдат и аптека, магазин за хранителни стоки, стоматологичен кабинет, химическо чистене, спортно игрище и други.

Да сте собственици на апартамент в комплекс City of Fountains е не само престиж, но и удоволствие.


Copyright (c) 2007-2013 Karrat Group EOOD | Web by zon-studio.com